Opningstider butikk

Måndag - Fredag: 07.00-17.00

Laurdag: 09.00-14.00

Opningstider verkstad

Måndag - Fredag: 07.30-15.30

Laurdag: Stengt

Eiksenteret Voss er ein viktig del av HMV Maskin AS. Sjå nettsida til EIK-kjeden her:

HMV Maskin er sertifisert som Miljøfyrtårn. Les om ordninga her:

hq-skogsterapi

Skogs-terapi: Finn den perfekte motorsag!

Skogsarbeid, om det er profesjonelt eller privat bruk, krev påliteleg og haldbart utstyr som er tilpassa ulike behov. Dei små sagene for lettare hagearbeid krev mindre bruk av musklar, men dei har likevel det same behovet for enkel handtering. Grunneigarar og bønder treng utstyr som er allsidig og fleksibelt. Husqvarnas sortiment tilbyr den ideelle kombinasjonen av manøvrerbarheit, haldbarheit og skjærekapsitet. Skreddarsydd for det meste – noko som gjer kvar utfordring til enkelt arbeid, uansett kor hardt det er.

Klassisk valg for mange formål

HUSQVARNA 445 II e-series er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsag for dei som verdset profesjonelle kvalitetar i ei motorsag. Startar lett òg med langsame drag i startsnor, lågare drivstofforbruk og reduserte utsleppsnivå. Auto retur stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synleg bensinnivå gjer saga enklare å bruka. Kan òg leverast med TrioBrake™.

Meir profesjonelt bruk?

Då vil me anbefala HUSQVARNA 550 XP. Motorsag med utmerkt yting og kuttekapasitet. Ho er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrera. Motorsaga er eigna for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore tre, og dessutan for utfordrande trepleie. Den slanke utforminga og dei mange nyskapande funksjonane gir effektiv, påliteleg og komfortabel bruk. Oppvarmede handtak gir auka komfort i kaldt og fuktig klima.

Den aller råasta motorsaga

Krafta til den nye bensinmotorsaga HUSQVARNA 592 XP G er utvikla spesielt for profesjonelle skogarbeidarar og arboristar som vil ha det beste når det kjem til yting, pålitelighet og effekt i forhold til vekta. Saga enkelt og går optimalt uansett forhold, og kjeda gir deg den beste skjærekapasiteten i klassen. Oppvarma handtak og forgassar syt for komfortabel bruk og oppstart under kalde og fuktige forhold. X-Tough™ eller X-Tough Light sverd er tilgjengeleg frå 20” til 36”.

Me har motorsager for alle behov i butikken vår. Våre dyktige medarbeidarar hjelper deg gjerne med å finne rett sag for deg. Velkomen innom!

image

Har du rett drivstoff?

Velg miljøbensin!

Kjekt om du deler!